Corona & SMA Midden Nederland

Update 1 mei 2020:

SMA Midden Nederland hervat vanaf 4 mei de werkzaamheden. De eerste weken plannen we uitgestelde zorg en spoed. Vanaf 1 juni worden nieuwe afspraken gemaakt. Uiteraard werken wij conform de richtlijnen van het RIVM, de orde van medisch specialisten en onze beroepsvereniging.

Wij willen u er op wijzen dat uw afspraak niet door kan gaan wanneer u symptomen hebt passend bij Covid-19. Neem voordat u ons bezoekt de  Checklist Covid  door. Bij de minste twijfel vragen wij u dringend contact met ons op te nemen voordat u naar ons toe komt. Ook vragen we u om alleen naar de afspraak te komen. Eventuele begeleiders (uitgezonderd bij minderjarigen) of geïnteresseerden kunnen we helaas niet ontvangen. Uiteraard vragen we u de hygiene richtlijnen in acht te nemen en 1,5 meter afstand te houden van anderen. Neem een badlaken mee naar de afspraak en kom zo mogelijk in sportkleding, zodat u zich niet bij ons hoeft om te kleden.

Aangezien wij in de allerdrukste tijd van het jaar 2 maanden gesloten zijn geweest schuiven veel afspraken door naar later dit jaar en naar volgend seizoen. Hierdoor verwachten we komend seizoen grote drukte en langere wachttijden. Wij hopen dat u hiervoor begrip hebt.

Telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen van 9:00-12:00 uur op nummer 033-3030085. Mocht u een vraag hebben dan willen wij u vragen om deze per mail te sturen naar: info@SMAMiddenNederland.nl