In 2018 zijn de deelnemers aan de Alpe D’HuZes niet verplicht om een sportmedisch onderzoek uit te laten voeren. De organisatie adviseert dit wel uitdrukkelijk, maar verplicht dit niet. Voor informatie zie deelnemersreglement artikel 12. Deelnemers die zich sportmedisch willen laten onderzoeken zijn uiteraard van harte welkom bij SMA Midden Nederland. U kunt dit jaar rechtstreeks contact opnemen met het SMA van uw keuze voor het maken van een afspraak. Zeker voor het bepalen van de trainingszones en een gezondheids-check bent u bij ons op het juiste adres.

De kosten voor de sportmedische onderzoeken zijn gelijk aan de reguliere onderzoeken/- tarieven van SMA Midden Nederland. Wanneer u de aanvraag en administratieve afhandeling laat verlopen via SportMotiv brengt SportMotiv administratiekosten in rekening, deze worden door ons gedeeltelijk (a €15,00) aan u doorberekend. Van elk uitgevoerd onderzoek stort SMA Midden Nederland 10% naar het goede doel. Dit wordt aan het eind van het seizoen als 1 bedrag overgemaakt.

Deelnemers kunnen rechtstreeks contact opnemen voor het maken van een afspraak. U bent niet verplicht om de aanvraag te doen via de link naar SportMotiv die u van de organisatie hebt ontvangen. Wilt u weten welk sportmedisch onderzoek voor u het meest geschikt is? Klik dan hier

Alpe d’HuZes en uw gezondheid

Deelname aan Alpe d’HuZes en Alpe d’HuZus moet veilig en vooral in goede gezondheid gebeuren; er wordt immers een zware lichamelijke inspanning gevraagd. Voor deelname aan Alpe d’HuZes adviseren wij uitdrukkelijk om een sportmedisch onderzoek te laten uitvoeren. 

Een sportmedisch onderzoek kan bij verschillende instanties worden aangevraagd en wordt in sommige gevallen zelfs vergoed door de zorgverzekeraar. Een dergelijk onderzoek heeft een preventief karakter en is bedoeld om te komen tot een veilige en verantwoorde sportbeoefening. Tevens biedt het de mogelijkheid inzicht in de conditie van de deelnemer te krijgen en wordt er tijdens het uitgebreide onderzoek een passend, gericht trainingsadvies gegeven. “

Bron: www.opgevenisgeenoptie.nl/deelnemers/reglement

Tarieven 2018

De tarieven zijn gelijk aan de sportmedische onderzoeken en inspanningstesten.

Klik hier voor het meest geschikte sportmedisch onderzoek 

Wanneer u de aanvraag via SportMotiv laat verlopen brengen wij naast het reguliere tarief €15 administratiekosten in rekening.

Klik hier voor zorgvergoedingen

 

Afspraak maken of meer informatie? Bel 033-3030085 (telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9:00-14:00)

 

[/tabs]