Cursus fietspositie analyse 18 en 19 november 2015

Na het overweldigende succes van de eerste cursus fietspositie analyse/ bikefitting in het voorjaar staat er wederom een 2 daagse opleiding gepland. De opleiding wordt gegeven door Sportarts Guido Vroemen en bewegingswetenschapper Hidde Bekhuis van SMA Midden Nederland. De organisatie is in handen van de SOMT. Voor meer informatie klik hier. wees er snel bij, er zijn slechts 12 plaatsen beschikbaar.

De cursus biedt toegang tot de meest up-to-date bikefitting technologie en kennis.

Verbeter de theoretische en praktische kennis met betrekking tot een klantgerichte en wetenschappelijk onderbouwde fietspositie analyse welke verder gaat dan elke andere methode. Dit onder andere door gebruik te maken van dynamische drukmeting. Verhoog de kwaliteit van het advies door uitstekende biomechanische vakkennis en ergonomische vaardigheden.

De fietspositie analyse cursus is onderscheidend doordat geleerd wordt te werken met dynamische druk analyse op het zadel. Daarnaast wordt vanzelfsprekend ook geleerd hoe door middel van videoanalyse een dynamische fietspositie analyse uit te voeren volgens de laatste wetenschappelijke inzichten.

Docenten: Guido Vroemen en Hidde Bekhuis

Accreditatie: aangevraagd voor sportfysiotherapeuten

Deelnemers: doelgroep is sportfysiotherapeuten, anders in overleg

Tijdsbesteding: 13 uur

Startdatum: wo, 18/11/2015

woensdag 18-11-2015 9:00 tot 17:00
donderdag 19-11-2015 9:00 tot 17:00

Softwareweg , 8 , 3821 BN , Amersfoort