Sportarts Guido Vroemen is de specialist op het gebied van data-analyse van vermogensmeters, powermeters. Guido geeft wereldwijd presentaties en workshops over trainen op vermogen. Internationaal wordt Guido Vroemen gezien als autoriteit op dit gebied. Organisaties als IronMan, challenge, KNWU, Quarq, SRAM en vele anderen werken samen met Guido Vroemen.  Deze workshops zijn gericht op verschillende doelgroepen; van atleten en dealers van vermogenmeters tot bondstrainers. Guido is succesvol trainer coach van diverse duursporters, van doelgerichte recreanten tot Olympische topsporters in triathlon, paratriathlon, handbiken en wielrennen, waarbij data-analyse van vermogensmeters een belangrijke rol speelt. Hierin werkt Guido Vroemen samen met Hidde Bekhuis.

Deze kennis en expertise is ook voor de recreatieve wielrenner, mountainbiker en triatleet. Kijk ook onder trainingsbegeleiding.

Kijk voor de speciale aanbieding van Quarq op: http://blog.quarq.com/post/85519734931/free-anaerobic-threshold-test-with-quarq-for

Meer informatie over trainen met vermogensmeter vind je in onderstaande artikelen.

How to train with a Powermeter  Gratis te downloaden ebook van TrainingPeaks

Vermogensmeters

Vermogenmeter; Waarom trainen met vermogensmeter. Artikel Bondsblad NTB

Vermogensmeters; Powermeters gepubliceerd in FIETS

Artikel Fiets feb 2015 vermogenmetertest

Video 2014 PowerCamp Mallorca uitleg over trainen op vermogen

SMA_Header_05

SMA Midden Nederland wil zich niet binden aan 1 merk vermogensmeters. Wel is de kennis aanwezig over de voor- en nadelen van alle meters op de (internationale) markt. Er is intensieve samenwerking met verschillende leveranciers van vermogensmeters. Zie ook Partners

 

 

 

 

 

 

Tarieven

U kunt contact opnemen wanneer u interesse hebt in individuele trainingsbegeleiding algemeen of specifiek in data-analyse van vermogensmeters. Ook voor presentaties of cursussen kunt u contact opnemen.

Via SMA Midden Nederland kunt u een vermogensmeter aanschaffen. SMA Midden Nederland is geen officieel dealer van 1 merk vermogensmeters maar kan bemiddelen, vaak voor gereduceerd tarief, in de aanschaf van de juiste  meter voor u. Ook hiervoor  kunt u contact opnemen.

Bel 033-3030085 (telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9:00-14:00) Of stuur een mail naar: Guido@sportarts.org

 

Guido@sportarts.org (sportarts Guido Vroemen)

Info@SMAMiddenNederland.nl

Klik hier voor zorgvergoedingen

Veenendaal 310813-1