Wat houdt het onderzoek in?

Beter bekend als: duikkeuring (door geregistreerd duiksportarts), motorsportkeuring, sportkeuring of parachutespringkeuring. Per 01 januari 2019 voeren wij geen zweefvliegkeuringen en verplichte VeVa-keuringen meer uit.

Aan de hand van een vragenformulier wordt u gevraagd een aantal (sport-)medische gegevens te verstrekken. Vervolgens worden uw lengte, gewicht, vetpercentage en bloeddruk gemeten en er vindt een onderzoek van het gezichtsvermogen en gehoor plaats. De keuring wordt afgesloten met een kort lichamelijk en orthopedisch onderzoek. Hierbij wordt met name onderzocht of u wel geschikt bent voor de sport waarvoor u gekeurd wordt.

Tijdsduur: ongeveer 30 minuten.

Dit onderzoek is vooral bedoeld voor een verplichte keuring bij motorsport (KNMV, KNAF en MON), duiken, sportduiken, duikkeuring, en parachutespringen. Voor opleidingen en KNWU licentie is een uitgebreider basis-plus sportmedisch onderzoek nodig.

Voor een medische verklaring voor een marathon of cyclo of voor toelating tot een sportopleiding of het aanvragen van een licentie voor wielrennen is een basis plus sportmedisch onderzoek nodig.

Voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen

Bel 033-3030085 (tussen 9:00 en 14:00) of stuur een mail naar: info@smamiddennederland.nl

Wat moet u meenemen?

Flesje ochtendurine

Comfortabele kleding en een handdoek.

Vragenlijsten

Download hier de benodigde formulieren.

KNMV vragenlijst is aanwezig bij SMA Midden Nederland. Graag 5 tot 10 minuten van te voren aanwezig om de vragenlijst in te vullen

Keuringsformulier KNAF

MON Sportmedisch Keuringsformulier2014

VragenlijstDuikkeuring

Tarieven

Klik hier voor onze actuele tarievenlijst

Klik hier voor zorgvergoedingen