Overeenkomst ROC Sportcollege met SMA Midden Nederland

STUDENTEN SPORT COLLEGE AMERSFOORT PROFESSIONEEL GEKEURD

Op 5 februari 2015 tekenden Eefke Vroemen, SMA Midden Nederland en Jaap Haanschoten, afdelingsmanager van het Sport College een samenwerkingsovereenkomst.
De aankomende studenten van het Sport College krijgen hierdoor in de toekomst hun verplichte sportmedische keuring bij SMA Midden Nederland.

Het team van sportartsen, bewegingswetenschappers en podologen van SMA Midden Nederland voorziet ook de huidige studenten van advies en snelle diagnostiek bij blessures en vragen.

Het Sport College en SMA Midden Nederland zijn op loopafstand van elkaar gevestigd in Amersfoort Noord. In Utrecht bestond al een samenwerkingsverband tussen het Sport College en een sportmedisch adviescentrum. De locatie Amersfoort is verheugd dat zij hun toekomstige studenten vanaf maart door kunnen verwijzen naar een gerenommeerd centrum in de buurt.

Tijdens de ondertekening waren studenten Sport College aanwezig. Ze kregen een rondleiding en  waren onder de indruk van de professionele testruimtes en van het Beweeglab. Ook kregen ze te horen dat ze bij SMA Midden Nederland terecht kunnen met hun sportmedische vragen.

Het Sport College is erg blij met deze nieuwe vaste partner en kijkt uit naar een langdurige samenwerking.

Op de foto: Eefke Vroemen, SMA Midden Nederland en Jaap Haanschoten, afdelingsmanager van het Sport College​ en drie studenten van het Sport College